Voor vragen Kinderopvangdeloeiendekoe@gmail.com
0299-407396

Kwaliteit

Kwaliteit.

De Loeiende Koe is een erkende opvang, ingeschreven bij de gemeente Beemster www.beemster.net en voldoet daarmee in alle opzichten aan de eisen van de gemeentelijke verordening.

Eenmaal per jaar komt de GGD onaangekondigd langs en controleert De Loeiende Koe op veiligheid, pedagogisch beleid, pedagogisch handelen van de leid(st)ers,  protocollen en hygiëne.

Zowel binnen als buiten is er rekening gehouden met de veiligheid van uw kind. Deuren, stopcontacten, etc. is allemaal beveiligd conform de eisen en ook buiten is er een veilige, omheinde speelruimte. Pedagogische medewerkers zijn in het bezit van een kinder EHBO-diploma en BHV-diploma.

De Loeiende koe is duidelijk gescheiden van het agrarische bedrijfs. De kinderen kunnen kijken naar de trekker, melkwagen, voerwagen etc. achter een veilig hekwerk. De activiteiten met de kinderen op het agrarische bedrijf, zoals het aaien van de koeien, lopen door de koeienstal, ravotten met hooi en stro in de schuur of een wandeling het land in naar de tulpenvelden of maisveld , gaat altijd in overleg met boer Peter.

( hier nog een link naar de GGD rapporten van het kinderdagverblijf)

.