Tarieven

Tarieven

Per 1 januari 2005 regelt de Wet kinderopvang de financiering van de kinderopvang. U sluit zelf een overeenkomst af met het kinderdagverblijf van uw keuze en ontvangt een factuur voor de werkelijke kosten. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, kunt u een bijdrage aanvragen bij de belastingdienst. www.toeslagen.nl.

Bij de site www.kostenkinderopvang.nl kunt goed berekenen welke tegemoetkoming u kunt verwachten.

De werkelijke kosten worden bepaald door het uurtarief maal het aantal uren per week. Dit wordt omgerekend in een gemiddeld maandtarief op basis van 51 weken. Eventuele extra uren worden tegen hetzelfde uurtarief achteraf in rekening gebracht. De betalingen dienen achteraf betaald te worden via automatische incasso/ of op rekening. Het bedrag wat u maandelijks moet betalen wordt tussen de 25ste  en de 30ste  van de maand van uw rekening afschreven of overgemaakt te worden.

Het is alleen mogelijk om hele dagen op de boerderij te komen. Minimale afname is een hele dag.Jaarlijks wordt de prijs aangepast volgens index-cijfershuishoudens en Cao aanpassingen.

Over de kinderopvang.

De loeiende koe is een kleinschalige professionele kinderopvang dat opvang bied aan Kinderen van 10 weken tot 12 jaar. Wij werken volgens de formule van de VAK ( Verenigde Agrarische Kinderopvang ). Dit betekent dat we kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aanbieden midden in een natuurlijke, landelijke omgeving. Kinderen krijgen hier alle ruimte om in hun eigen tempo te ontwikkelen, te leren en te groeien.